Dieseltankar & Transporttankar

Att köra ut bränsle till maskiner på arbetsplatsen går både snabbt och enkelt med Contractortanken. Det är ett smidigt sätt att transportera diesel till entreprenadmaskiner, bensin till grönytemaskiner, AdBlue bränsletilllsats till lastbilar eller vatten för odling med mera.

Undvik att få bränslet stulet ur maskinen - ta med det i en transporttank istället. 

Ladda ner broschyr på 220 och 440 liters dieseltankar här.

ContractorTanken 220

Contractortanken är en transporttank i plast för att på ett smidigt sätt transportera diesel, bensin och adblue. Den finns i två typer av tankar. En mindre modell på hjul finns i två storlekar som rymmer 55 och 110 liter. Samt en modell utan hjul i två storlekar som rymmer 220 respektive 440 liter. Dessa tankar har undantag från ADR paragraf 1.1.3.1.C gällande transport av farligt gods för att utföra en huvudverksamhet. Det går också att få ADR-godkända tankar.

 

Contractortanken 55 och 110 finns för diesel med manuell eller elektrisk pump. För bensin eller AdBlue med manuell pump. En smidig tank med två hjul för att enkelt kunna dra med sig den. Kan fyllas helt både stående och liggande. Diesel- och bensintankarna kan även ADR certifieras.

 

Contractortanken i 55 och 110 liters utförande för diesel, bensin och adblue/vatten

 

Contractortanken 220 och 440 är designade för att göra lastning, transport och lagerhållning så enkel som möjligt. Handtag gör den tomma tanken bekvämare att bära. Spår för gaffeltruck gör att den fyllda tanken lastas enkelt. Den kan användas i alla typer av fordon, både på flak och i bakluckan på bilen.

 

Contractortanken_transporttankar_220_och_440_med_ADR-undantag_(gula)_och_460_ADR-godkänd_(grå)

 

Contractortanken 220 har en 12 eller 24 volts pump och rymmer 220 liter diesel. Den har automathandtag, 4 meter slang och 4 meter elkabel för batterianlsutning. Den har luftat aluminiumlock och metallgänga i tanken. Lyfthandtag och gaffeluttag. Tomvikten är 22 kg med pump. Som tillval finns en digital flödesmätare och ett låsbart plastlock alternativt ett pvc plastöverdrag. 

 

Contractortanken 440 rymmer 440 liter diesel. Den väger 50 kg med pump och har ett låsbart skyddslock och en nivåmätare som standard. I övrigt är den utrustad som den mindre tanken och enkel att transportera. 

 

Contractortanken 220 ADR och 450 ADR är godkända enligt ADR och certifiering medföljer. I övrigt är de utrustade som de andra transporttankarna för diesel.

ContractorTanken 220 och 440 AdBlue är tankar för transport av vatten och AdBlue. Med manuellt handtag som standard. Flödesmätare är tillval. AdBluetankarna är gjorda av rostfria och plastkomponenter.

Förutom ContractorTanken finns ett stort urval av andra tankar för såväl diesel som spillolja, samt även transporttankar för flygbränsle - flygbränsletankar.

Ladda ner broschyrer för dieseltankar

timberland outlet nb574 gucci bags reebok pump keds taiwan ray ban 2140 beats beats timberland outlet ray ban wayfarer ray ban 3025 ray ban 2140 keds taiwan vans vans nb574 reebok pump gucci taiwan keds taiwan cheap moncler jackets moncler outlet cheap nike dunks