Specialbyggda rivningsmaskiner

Vi kan erbjuda skräddarsydda maskiner för rivningsarbeten. Det gäller exempelvis höjdrivare och grävmaskiner som klarar att hantera extra tunga verktyg. Med dessa blir det möjligt att klara av riktigt svåra rivningsapplikationer.

Grävmaskiner skräddarsydda för rivning
Vi samarbetar med företaget Kocurek som är specialister på att bygga om grävmaskiner, för att tillhandahålla specialutrustade rivningsmaskiner för mer extrema förhållanden. Höjdrivare konstrueras till exempelvis för att få ökad räckvidd som möjliggör rivning på höga höjder, från 20 meter upp till över hela 60 meter. Tyngre rivningsmaskiner, som klarar av att hantera verktyg på över 20 ton, kan vi också erbjuda.

Specialbyggda hytter med bättre sikt och arbetskomfort är också en del av en helhetslösning som ökar både användningsområdet, effektiviteten och säkerheten vid arbete med maskinerna. Med en specialbyggd rivningmaskin kan entreprenören klara av flera, mer krävande jobb på bästa sätt.

Grävmaskiner av zero tail-modell har kortare bakända. Därmed är de smidigare att manövrera vid rivningsarbeten i tätbebygda områden och överallt där det är ont om plats. Denna typ av maskin blir också allt populärare att använda som höjdrivare.

Till vänster en höjdrivare med zero tail och ombyggd hytt, till höger en konventionell maskin med påbyggt höjdrivningsaggregat.

Oavsett förhållanden kan vi erbjuda en optimal maskinlösning.

Besök våra leverantörer
Kocurek

timberland outlet nb574 gucci bags reebok pump keds taiwan ray ban 2140 beats beats timberland outlet ray ban wayfarer ray ban 3025 ray ban 2140 keds taiwan vans vans nb574 reebok pump gucci taiwan keds taiwan cheap moncler jackets moncler outlet cheap nike dunks