Hydraulhammare

Vårt sortiment av hydraulhammare kommer från tillverkaren Indeco, är en av världens största tillverkare av dessa verktyg. Bland annat tillverkar de världens största hydraulhammare kallad HP 18000, som har en vikt på hela 11 ton. Indeco har riktat in sig på att tillverka högkvalitativa hammare som erbjuder högsta möjliga effektivitet och hållbarhet i kombination med utmärkt manöverduglighet. Ladda ner broschyr på Indecos hammare.

Indecos hammare är utrustade med en rad smarta funktioner. Alla hammare har exempelvis automatisk slagenergireglering, som anpassar hammarens slag efter materialet den arbetar i. Detta förbättrar prestandan och ökar produktiviteten. Hammarna är dessutom utformade för att vara smidigare och enklare att manövrera. Samtidigt är de lättare än andra hammare i samma storleksklass, vilket minskar belastningen på maskinen och bommen, utan att minska på effektiviteten. De finns även i en version som kallas Whisper och erbjuder extra ljuddämpning i konstruktionen.

Indecos hammare är indelade i tre olika viktkategorier: lätta hammare, medeltunga hammare och tunga hammare. Det finns flera olika mejslar till dessa hammare anpassade till olika material och arbetsuppgifter. Förutom rundmejsel, bladmejsel  och bredare mejslar, finns bland annat mejslar för mjuka respektive hårda bergarter och en mejsel lämpad särskilt för trädfällning och stubbar.

De medeltunga och tunga hammarna har ett system som undviker tomslag. De har också dubbla stötdämpande system, ett yttre mekaniskt och ett inre hydrauliskt. De lätta hammarna har en yttre mekanisk stötdämpning, med stötdämpare på sidorna och på toppen av verktyget.

Lätta hammare
De lätta hammarna utgör en serie av sju verktyg som passar till maskiner på mellan 0,7 och 12 ton. Verktygen har en vikt från 80 kg till 440 kg. Samtliga av dessa finns att få i Whisper ljuddämpad version. Den minsta hammaren, HP150, finns även i en speciell Heavy Duty version om 98 kg.

Medeltunga hammare
Denna serie karaktäriseras av den väl avvägda blandningen av hög kapacitet och smidighet. De medeltunga hammarna finns i vikter från 550 kg till 1900 kg. De är anpassade till bärarmaskiner på mellan 5 och 32 ton.

Tunga hammare
Dessa hammare är tillverkade för de riktigt tunga jobben och för att klara av dem på kortast möjliga tid. De passar till maskiner på mellan 21 och 140 ton. Verktygsvikten på de sju olika modellerna går från 2,2 ton till 11 ton.

Tillval
Undervattenskit, som gör det möjligt att använda hammaren under vatten.
Dammdämpningssytem.
Damm- och fettreduceringssystem.
Automatiskt centralsmörjning, rekommenderas för modeller från 850 kg och uppåt.
Indecos högeffektiva smörjmedel.

Ladda ner broschyrmaterial för Indeco hammare

Besök vår leverantör 
Indeco

timberland outlet nb574 gucci bags reebok pump keds taiwan ray ban 2140 beats beats timberland outlet ray ban wayfarer ray ban 3025 ray ban 2140 keds taiwan vans vans nb574 reebok pump gucci taiwan keds taiwan cheap moncler jackets moncler outlet cheap nike dunks