Fragmenteringsanläggningar

Bano tillverkar och är marknadsledande på envalsade fragmenteringsanläggningar för bearbetning av en mängd olika material. Maskinerna är konstruerade för effektiv återvinning, separering och volymreducering. Det gäller såväl sopor, metaller, elskrot och kablar som brännbart, däck med mera.

Oavsett material och typ av applikation finns passande maskiner och kompletta anläggningar med matarband, siktar, magnetavskiljare, eddy current-separatorer samt även plattformar för manuell sortering. BANO tillverkar både stationära och mobila anläggningar och kan erbjuda skräddarsydda maskiner för alla möjliga applikationer. De flesta maskiner finns med antingen direkt eldrift eller dieselmotor.

BANOs maskiner kan köras med sikt under fragmenteringsprocessen för en önskad slutfraktion direkt. Automatisk och kontinuerlig matning ger hög effektivitet och kapacitet. Underhåll är enkelt genom att hydrauliskt köra bort bottenplåten på undersidan. Kapaciteten på skrot är upp till 15 ton per timme beroende på maskin och typ av skrot. För fast avfall är kapaciteten upp till 40 ton per timme.

Bano-anläggning i aktion, här monterad på semitrailer.

Maskintyper

PREMAC är en serie envalsade maskiner för bearbetning av metallskrot samt annat avfall. De kan köras med sikt under fragmenteringsprocessen för en önskad slutfraktion direkt. Automatisk och kontinuerlig matning ger hög effektivitet och kapacitet. Underhåll är enkelt genom att hydrauliskt köra bort bottenplåten på undersidan. Kapaciteter på skrot är upp till mellan 3 och 15 ton per timme beroende på maskin och typ av skrot. För fast avfall är kapaciteten mellan 8 och 40 ton per timme.

MAC-S är envalsade maskiner som är särskilt effektiva vid bearbetning av fast avfall. Även för många olika material som plast, elkabel, trä och elskrot är de väl lämpade. Finns med antingen mekanisk eller hydraulisk drift och kan utrustas med flera olika valstyper. Kapaciteter på upp till mellan 1 och 9 ton per timme, beroende på material.

Slutmaterial efter att brännbart avfall körts igenom en stationär anläggning.

MAC är envalsade maskiner för många olika material som fast avfall, plast, elkabel, trä och elskrot. Finns med antingen mekanisk eller hydraulisk drift. BANO Easy Line är speciellt framtagen för att separera metaller från plast och klarar även av elskrot. Kapaciteten är från 0,5 till 5 ton per timme.

Ladda ner broschyrmaterial för BANO

Besök vår leverantör
BANO

timberland outlet nb574 gucci bags reebok pump keds taiwan ray ban 2140 beats beats timberland outlet ray ban wayfarer ray ban 3025 ray ban 2140 keds taiwan vans vans nb574 reebok pump gucci taiwan keds taiwan cheap moncler jackets moncler outlet cheap nike dunks