Speciallösningar inom rivning och återvinning

Vår affärsidé är att tillgodose våra kunder genom att erbjuda en optimal lösning från den enskilda maskinen till en komplett totallösning. Om man tar rivningsapplikationer som ett exempel kan vi arbeta fram en detaljerad lösning med förslag på skräddarsydda maskiner, verktyg och metoder helt i linje med kundens specifika behov.

Det är inte bara i rivningssammanhang vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar, i både stort och smått. Detta gäller även övriga verksamhetsgrenar vi arbetar inom, såsom återvinning av rivningsrester och asfalt, hantering av skrot och metall, återvinning och hantering av trä och avfall.Vi har ett stort nätverk med samarbetspartners för att vaska fram den rätta maskinlösningen, nytt som begagnat.

Olika typer av hydrauliska verktyg för rivning, återvinning, skrotning och hantering kommer från våra samarbetspartner Trevi Benne, Rozzi och Indeco. Demoleringsverktyg, gripar och hydraulhammare med mera. Handhållna klippverktyg av olika slag kommer från EdilGrappa.

Våra skräddarsydda rivningsmaskiner för rivning på hög nivå från 20 meter och uppåt samt extra tunga rivningsmaskiner som klara att arbeta med verktyg på över 20 ton i avancerade rivningapplikationer, sker via engelska Kocurek.

För krossning av rivningsmassor, armerad betong, asfalt, slagg och sten finns krossar, kombianläggningar och sorteringverk från Gipo.

Maskiner och utrustningar för sönderdelning och återvinning av trä och avfall kommer från vår tyska tillverkare Arjes, som tillverkar långsamtgående shredders.

Vi samarbetar med den tyska tillverkaren Atlas vad gäller materialhanterare för sortering och skrothantering med mera.

Maskiner och kompletta anläggningar för volymreducering, separering och återvinning av sopor, metall- och elskrot, kablar med mera kommer från Bano.

Vindsiktar och metallseparatorer för att separera rivnings- och återvinningsmaterial till rena fraktioner erbjuder vi genom vår leverantör CityEquip.

Vad gäller maskiner för skrotning och hantering av järn och metall samarbetar vi med Bonfiglioli som tillverkar skrotsaxar och hammarkvarnar

För demontering av bilar har vi multidemonteringssystemet Powerhand VRS från Wm Clark & Son - Powerhand Attachments

Transportband på hjul eller bandburna kommer från Anaconda som även tillverkar mobila siktar.

Vi kan även erbjuda effektiva lösningar på hantering av dammspridning utomhus genom systemen från WLP och inomhus med Mist-Air. Vattenkanoner och punktbevattning som effektivt binder damm i luften med hjälp av ridåer av vattendimma.

Våra samarbetspartners stora kunskapsbas kombinerat med vår egen erfarenhet, sedan två decennier, kan integreras med olika typer av maskiner och metoder i en och samma maskinlösning. Ett bra exempel är en kombination av en hjulburen materialhanterare
med grävmaskinsutrustning som bas för en stor skrotsax.

timberland outlet nb574 gucci bags reebok pump keds taiwan ray ban 2140 beats beats timberland outlet ray ban wayfarer ray ban 3025 ray ban 2140 keds taiwan vans vans nb574 reebok pump gucci taiwan keds taiwan cheap moncler jackets moncler outlet cheap nike dunks